Nathalie är en Internationell Livscoach som är permanent baserad i Australien. Därför sker all coaching online via Email och Skype.


Hey Babe!

Jag ÄLSKAR att arbeta med kreativa, drivna och öppen-sinnade kvinnor som verkligen har bestämt sig för att satsa på sig själva.

Om du är som mina tidigare klienter så har du gått i cirklar tillräckligt länge nu och är så jävla trött på att stånga dig blodig mot samma vägg om och om igen. Allt du vill är att få Klarhet i vem du är innerst inne, var du är på väg och hur du ska ta dig dit.

Goda nyheterna är: Jag har hjälpt dem och jag kan hjälpa dig.

Du tar med dig viljan och jag tar med mig verktygen.

Just nu erbjudar jag följande coachingprogram:


Coachingprogrammet Inre Klarhet

Coachingprogrammet ”Inre Klarhet” är för dig som känner att du sitter vid ett vägskäl i livet och inte vet exakt hur du ska komma vidare. Ovissheten gör dig ängslig. Och du önskar att du kunde hitta ett sätt att navigera genom dimman, komma ut på andra sidan och med stadiga kliv börja vandra på din unika livsväg igen.

DET HÄR INGÅR:

2 X “Inre Klarhet” Coaching-Möten per Månad @ 60 min
Det är i våra coaching möten som dimman skingrar sig och du äntligen kan börja se klart igen. Kaoset blir till ordning. Tankarna som snurrar får äntligen komma ut och du får en chans att sätta ord på de känslor och drömmar som du länge burit inom dig. Du börjar förstå varför det förflutna ser ut som det gjort och våra möten ger dig utrymme att förlåta, släppa och gå vidare från det som varit. Det är även här som vi finjusterar din inre GPS, din Intuition, så att du lättare kan se vilken väg som är rätt för dig just nu.

Obegränsat med E-Coaching mellan Coaching-Mötena (med garanterat svar inom 48 timmar)
De största förändringarna och även utmaningarna händer oftast mellan våra coaching-möten. Det händer kanske att du hamnar i kluriga vardagssituationer och tycker det är svårt att integrera de insikter och självkunskap som du fått i våra möten, i verkliga livet. Därför erbjuder jag även obegränsat med E-Coaching (Email-Coaching ) till alla som jag jobbar med. Det är helt enkelt för att göra vår tid tillsammans så effektiv, givande och prisvärd som möjligt!

Ett Roligt men Utmanande Uppdrag Varje Vecka som hjälper dig ut ur din bekvämlighetszon och in i inre klarhet!

Bonus!

Jag har en ”allt eller inget” attityd till allt jag gör, vilket betyder att jag vägrar hålla tillbaka sånt som jag vet kan hjälpa dig på din väg. När du jobbar med mig så vill jag därför att du ska känna, med varenda cell i din kropp, att jag gör mitt absolut bästa för att du ska lyckas. Därför slänger jag in två sköna bonusar som jag vet kommer hjälpa dig att ännu snabbare bli klar om var du ska och hur du ska ta dig dit!

BONUS # 1
”Dina Hemliga Styrkor och Talanger” Skriftlig Tarot Läsning!
VÄRDE: 450 kr
För att du ska kunna katapulta ut på en inre resa mot klarhet så hjälper det verkligen att förstå vilka guldskatter som gömmer sig i ditt undermedvetna. Dina hemliga styrkor och talanger är oftast en stor vägvisare till ditt unika livssyfte och att förstå vad dessa är, är en enorm hjälp när det kommer till att sätta sig ner och bestämma vilken väg man ska ta i livet. Ett stort plus är att även Ditt Högre Jag och Dina Andliga Guider får en chans att leverera ovärderliga budskap genom den här Tarot Läsningen!

BONUS # 2
2 x ”Balansera Din Energi” Distans Healing Möten via Skype 60 min
VÄRDE: 900 kr
Att hänga runt i vägskäl är något som kan skapa en splittrad känsla i ditt inre. Den här splittrade känslan kan manifesteras i din kropp som ångest, nedstämdhet och en känsla av kraftlöshet. Att balansera din energi genom att arbeta med en healer hjälper dig att sänka din mentala guard en aning, lossa på psykiska och fysiska spänningar och släppa in näringsgivande energi i din kropp och själ. När du har en balanserad energi så känner du dig inte bara stark och harmonisk utan det är också mycket, mycket lättare att följa din intuition. Även att lägga märke till de möjligheter och tecken som Universum sänder din väg, blir mycket lättare!

Känner du sådär pang-boom i hjärtat att detta är något du verkligen vill göra, så hör av dig till mig på en gång! Jag accepterar bara väldigt få nya klienter varje månad p.g.a tidsbegränsning så det är först till kvarn som gäller!