5 Anledningar till att välja ”Lyssna Inåt”

1. Du blir expert på vad som är din inre röst och vad som är omgivningens förväntningar, åsikter och energier

2. Du lär dig att lita på din intuition och hur du kan ta handling med djupt förtroende för att din intuition leder dig rätt

3. Du bjuder in universum att vägleda dig till din absolut högsta potential

4. Du gräver fram de skatter du bär på insidan och röjer undan det som står i vägen för att du ska hitta modet att dela dig själv med världen

5. Du lär känna ditt genuina jag, den du egentligen är

Det här ingår:


2 X “Lyssna Inåt” Coaching-Möten per Månad @ 60 min

Här dyker vi djupt ner i din relation med din intuition och vi tar reda på exakt vad som behövs för att du ska höra din inre röst med klarhet och lita på den med starkt förtroende. Tanken med allt jobb som vi gör med vår intuition det är att ditt andliga uppvaknande tar fart på riktigt och du lär dig att hantera + släppa fram de gåvor du har inom dig. Varje möte delar jag med mig av övningar och grymma verktyg som hjälper dig att experimentera med och boosta dina intuitiva superkrafter.

Obegränsat med E-Coaching
De största förändringarna och även utmaningarna händer oftast mellan våra coaching-möten. Det händer kanske att du hamnar i kluriga vardagssituationer och tycker det är svårt att integrera de insikter och självkunskap som du fått i våra möten, i verkliga livet. Därför erbjuder jag även obegränsat med E-Coaching (Email-Coaching ) till alla som jag jobbar med för att kunna stötta och svara på eventuella frågor. Det är helt enkelt för att göra vår tid tillsammans så effektiv, givande och prisvärd som möjligt!

1 x ”Lyssna Inåt” Häfte med Tips och Övningar
Den här arbetsboken är fylld med övningar och tips som hjälper dig på vägen mot en stark intuition!

 

Bonus!

Jag har en ”allt eller inget” attityd till allt jag gör, vilket betyder att jag vägrar hålla tillbaka sånt som jag vet kan hjälpa dig på din väg. När du jobbar med mig så vill jag därför att du ska känna, med varenda cell i din kropp, att jag gör mitt absolut bästa för att du ska få det resultat du vill ha, samtidigt som du också får riktig valuta för pengarna. Därför slänger jag in två sköna bonusar som jag vet kommer hjälpa dig på din väg mot en grym intuition som du har tillit för!

 

BONUS #1 

2 x Skriftliga Tarotläggningar

”Dina Hemliga Styrkor och Talanger”
VÄRDE: 250 kr
Dina hemliga styrkor och talanger är oftast en stor vägvisare till ditt unika livssyfte och att förstå vad dessa är, är en enorm hjälp när det kommer till att sätta sig ner och bestämma vilken väg man ska ta i livet. Ett stort plus är att även Ditt Högre Jag och Dina Andliga Guider får en chans att leverera värdefulla budskap genom den här Tarot Läsningen!

OCH

En Skräddarsydd Läggning
VÄRDE: 250 kr
Tillsammans kommer vi på en läggning som passar dina specifika behov och som svarar på dina unika frågor! Din chans att fråga korten exakt vad du vill! Du bestämmer!

 

BONUS # 2
2 x ”Skapa Utrymme” Distans Healing Möten via Skype 30 min
VÄRDE: 900 kr
Det är vanligt att vi samlar på oss minnen och känslor i våra kroppar. Dessa energier kan i sin tur skapa blockeringar och påverka vår förmåga att lyssna inåt och verkligen höra vad vår intuition vill säga. I dessa healing-möten så rensar vi bort det som inte längre tjänar ett syfte i ditt liv och vi skapar utrymme för din inre visdom att ta plats och stretcha sig över din kropp och ditt medvetande.

Känner du sådär pang-boom i hjärtat att detta är något du verkligen vill göra, så hör av dig till mig på en gång för att boka ett GRATIS 30 minuters Coachingmöte där jag delar alla detaljer med dig!

Jag accepterar bara väldigt få nya klienter varje månad p.g.a tidsbegränsning så det är först till kvarn som gäller!

Ser fram emot att höra från dig.

X Nathalie

Bra Att Veta!
 All Coaching och Healing sker vanligtvis på Helger (Lö-Sö) via Skype (förutom E-Coachingen som sker via Email såklart)!
 Coachingprogrammet pågår i 6 månader
 Bonusarna får tas ut när som helst under vårt samarbete men måste såklart bokas i förväg.
 Jag har självklart tystnadsplikt så det som delas med mig stannar hos mig.


Jag Vill Veta Mer!

Jag har fått så många tips, insikter och råd från Natalie. Samtalen med henne var höjdpunkter för mig. Många av utmaningarna och uppgifterna kändes ibland svåra, men jag tror att jag till slut gjorde varenda en med ett leende på läpparna.
Att få både reiki och tarotläsningar har också gett mig en enorm inspiration och hjälp att våga tänka att jag kan förändra mitt liv så som jag vill. Jag hoppas att du kan få lika mycket glädje och kärlek som jag av att gå hennes program.
– Emma