Jag är så glad att jag gjorde Flow Activation!

Nathalies intuition och kunskap är magisk.

Jag kan ärligt säga att jag kommit längre på de fyra veckor jag arbetat med Nathalie än vad jag gjort på flera år!

Genom coachningen har Nathalie guidat mig tusen steg närmare att uppfylla min dröm, att våga ta steget att göra det i livet som jag så länge känt i mitt hjärta att jag ska göra.

Det som förut endast var just ”drömmar” har förändrats till verkliga möjligheter.

Moa


Är det här du?


• Du vill öppna porten till ditt högre medvetande och ditt hjärtas enorma kapacitet att flöda i kärlek, skönhet + connection

• Du har en stark känsla av att du har ett mission på denna jord men det finns en rädsla i att bara slänga dig ut och lita på den känslan

• Du är en Kreatör och en Healer så ditt syfte grundar sig i att skapa verk/ program/space för andra människor, djur eller natur att tryggt kunna läka och utvecklas i MEN du känner dig blockerad i ditt mission

• Du har haft ett andligt uppvaknande och vill börja samskapa med universum så att du kan känna dig kraftfull + fri + i flöde

• Du är redo att möta och låsa upp de blockeringar som står ivägen för att du ska kunna vara MER av den som du innerst inne redan ÄR och GE av dig själv till världen

Flow Activation är INTE för dig om du:


• Du känner dig obekväm med att använda ritualer, ceremoni, orakelkort, shamanskt trummande och magi som redskap för andlig utveckling

• Du inte har 2-3 timmars tid att investera i dig själv och din utveckling varje vecka

• Du väljer att sitta kvar på tröskeln ett litet tag till innan du tar steget in i DIN magi (vilket självklart är HELT okej!)

Det här ingår


1 x 1,5 Timmars “Flow Activation” INTRO-Möte

Vi börjar Din Flow Activation med ett exklusivt möte där vi dels lär känna varandra lite bättre men också vaskar fram de Djupare Känslor som betyder allra mest för dig men som ännu inte fått ta tillräckligt stor plats i ditt liv.

Även om detta bara är ett Intro-möte så kommer du antagligen känna en betydligt större klarhet om vad som spelar mest roll för dig och vad du rent konkret behöver göra eller skapa för att uppleva just det.

Vi går också igenom din intention och dina önskemål inför dessa 4 Magiska Veckor som vi har tillsammans!


4 x 2 Timmars “Flow Activation” Coaching
Det här är själva Flow Juicen! Vi skalar av lager av rädslor som funnits med dig hela livet och strukturerar om dina tanke- och känslomönster på ett sätt som tillåter FLOW hellre än hindrar det.

Vi går också igenom övningar som väcker livet i ditt hjärta, där kärlek, oneness och oändligt mycket kreativitet och connection vilar!

Varje möte skiftar vi och höjer din vibration så att den kommer närmre och närmre den frekvens som ditt högre jag håller.

Det här är en transformation och behöver ett helhjärtat JA från din sida. När JA:et är där så kommer flödet in väldigt snabbt (Magi, Magi, Magi!)


3 x “Flow Activation” Lektioner via Ljudfil (ca 20-30 min)
Med ett nytt tema varje vecka så dyker vi djupt ner i dina underliggande
psykologiska funktioner.

Här delar jag med mig av mina ABSOLUTA FAVORIT Verktyg och livsförändrande perspektiv som jag plockat på mig över mina 8 år som Holistisk Livscoach och en livstid som andligt sökande.


4 x “Flow Activation” Arbetsböcker
Djupgående Övningar, Magiska Ritualer och Själv-Expanderande Uppgifter som vävs ihop med det vi upptäcker på våra Flow-Möten och den kunskap som levereras via Ljudfilerna. Du får tillgång till övningar som har förändrat både mitt eget och andras liv.Obegränsad Email Support

Jag finns här för dig via email genom hela processen!Din Investering:
7500 krLovord


Kärleken och uppskattningen för vår stund tillsammans väller över och jag vill att du ska veta hur otroligt mycket din närvaro och space-hållande betyder. Att du står kvar där för mig. Jag kommer inte undan. Det är så bra.

Mm.. SÅ tacksam att jag gett mig detta. Så tacksam att du finns och skapar möjligheten!

LisaMin intuition drog mig till Nathalie och Flow Activation – nu i efterhand förstår jag verkligen varför.

Från att ha känt mig blockerad kreativt och emotionellt, har jag nu fått verktygen jag behöver för att leva det liv som jag drömmer om. Nathalie besitter en enorm kunskap och inre visdom, som hjälpt mig att vidga mina vyer ordentligt.

Hon har väglett mig ner i de mörkaste delarna av mitt undermedvetna och låtit mig sitta med alla känslor, för att sedan transformera dem.

Jag är så innerligt tacksam för våra möten och är lämnad med en känsla av styrka, befrielse och hög energi.

TACK<3

NicolinaFlow activation har verkligen varit en otrolig upplevelse.

Från att ha känt mig blockerad, vilsen och utan någon direkt riktning i livet så känner jag mig nu lugn, mer levande och med en klar bild av vad mitt nästa steg är.

Nathalie har sån fantastisk närvaro och man känner sig så hållen genom hela processen. Hennes visdom och vägledning har lett mig in i dom djupaste skuggorna av mitt inre och hjälpt mig att lösa upp dom blockeringar som stått ivägen för att jag ska kunna leva det liv jag drömmer om.

Jag ångrar inte en sekund att jag hoppade på flow activation för shit vad livet flowar nu!  Så tacksam! 

Nina HJag tror inte ord kan beskriva hur tacksam jag är över att få göra den här resan med dig!

Så lycklig att jag äntligen tog tag i det, efter att ha mina ekonomiska ursäkter, och kan känna att finns inget pris att sätta för att värdera att få ta del av din härliga energi, otroliga visdom och kraftfullt fulla resa som jag känner att du håller i ett så kärleksfullt och tryggt space ?

Du inspirerar mig så otroligt mycket genom att bara vara den du är och att få spendera tid med dig, få prata med dig, lysas upp av dig och ba få bli helt exalterad över att veta ska börja min dag med ett fantastiskt möte med dig saknar jag mest!

IsabelViktigt!


– Jag arbetar endast med 5 kvinnor åt gången så hör av dig ASAP om detta är menat för just dig!

– Avbetalningsplaner finns självklart! Kontakta mig direkt för mer info! (hej@intuitionscoach.se)

– Det här programmet är ENDAST för kvinnor som är FULLT REDO att ta ansvar för sin inre utveckling. Att du är lite nervös och har en del att jobba igenom är inga problem, men du måste vara beredd att göra det jobb som krävs för att få det resultat du önskar. Jag jobbar endast med kvinnor som är 100% dedikerade att växa personligt och utvecklas själsligt.


Image

Så babe,

Lita på ditt hjärta om det säger JA till att vara i Flow, i närmare kontakt med Din Själ och om du vill börja leva i ditt livssyfte.

Kontakta mig på hej@intuitionscoach för mer info!

Puss!