Såhär flera timmar efter vår session känner hag mig fortfarande helt tagen och fascinerad över vad som hände. Det kommer nog ta en stund innan jag helt och hållet landar men jag är så tacksam över din guidning som möjliggjorde att jag fick uppleva detta.

– Anna S

Vi börjar Sessionen med att skapa en tydlig intention kring hur du vill känna dig efter vårt möte. Om det är rörigt för dig, med mycket tankar och känslor, så hjälper jag dig att få fram det som känns allra viktigast för dig just nu. Din intention blir vår gyllene startpunkt.

Vårt nästa steg är att skapa en säker + trygg container för vår session. Det gör vi genom en grundande visualisering där vi kopplar upp oss till det högre medvetandet och bjuder in ärkeänglar, dina guider och dina kraftdjur att assistera och vägleda oss genom processen.

När vi är klara med vår visualisering så sätter själva arbetet igång. Jag arbetar intuitivt med själens, hjärtats och kroppens energier som vägleder oss djupare och djupare in i dig själv där tid och rum faller bort. Därför kan vårt möte ibland bli längre än 2 timmar då jag hedrar den djupgående processen framför klockans befäl, så se till att välja en dag och tid då du inte är tidsbunden.  

Genom vårt samtal så jobbar jag främst genom att hjälpa dig känna dina känslor, få kontakt med din inre visdom och skapa space för att självkärlek, självförståelse och djup självmedkänsla ska få ta mer plats i dig.

Jag är redo att hålla dig genom både ditt ljusaste ljus och ditt mörkaste mörker. Jag ser dig redan som en hel människa, med alla svar, all kärlek, allt du behöver, redan inom dig själv. Jag är inte här för att laga dig, för du har aldrig varit sönder,

Jag är här för att hjälpa dig

UTFORSKA din Helhet

KÄNNA din Magi

SKAPA tillit till din oändliga inre visdom

En Kontakt + Klarhet Session är för dig som:

  • Har en specifik utmaning som du vill ha hjälp att se med större klarhet och ur ett nytt perspektiv t.ex. ”Jag känner mig alltid otillräcklig”, ”Jag saknar inspiration”, ”Min kreativitet är blockerad”
  • Aldrig har jobbat med mig innan och är nyfiken på mitt unika sätt att arbeta med själslig och personlig utveckling
  • Är trött på torrt terapi-snack och sugen på att uppleva kroppens och själens energier ur ett nytt perspektiv
  • Vill utforska din förmåga att läka dig själv och öppna din inre källa av visdom

Nathalie är en helt fantastisk själ som inspirerat mig på djupet! Tack vare hennes autenticitet, äkthet och synsätt har jag lärt mig så otroligt mycket! Jag rekommenderar varmt att ta kontakt med henne för samtal och coaching! Hon kan verkligen sin grej och hittade direkt vilka trådar hon skulle dra i för att få mig att läka och växa!

– Loviza A


Om du känner att du är nyfiken på att arbeta med mig så kontakta mig genast så att jag kan känna in om du och jag skulle kunna skapa magi tillsammans. Om det känns rätt så kontaktar jag dig med mer information om hur vi tar nästa steg!


För att boka ett möte skickar du ett mail till hej@intuitionscoach.se där du beskriver:

1. Vad du Innerst Inne Önskar (om osäker, skriv vad du TROR att du önskar)

2. Vad du tror Blockerar dig

3. Vad du önskar Klarhet i genom vårt möte

Så hör jag av mig så snart som möjligt!